GRÖNT ÄR SKÖNT


Vera Habanera

SPV dagen

Julkulor
DSC_2681 - version 2
Du är inbjuden! Julen är högtiden då vi får tid att komma samman. Marken färgas vit och det finns stillhet och tystnad. Vi har tid för varandra, att berätta, att lyssna, sjunga och vara nära livet.
Kom till vår julkonsert som innehåller de älskade julsångerna och psalmerna och en julberättelse om en liten flickas stora juläventyr.
Margaretha Dalhamn sjunger och berättar
Jan-Erik Sandvik spelar piano

Nä nu blommar det!
Sång och diktprogram med Maggan och pianisten Jan-Erik Sandvik.
affisch nu blommar det - version 2
Med visor och romanser vandrar vi från snösmältning till blommande sköna dalar. Musik av Händel, Sibelius, Prins Gustaf m. fl. En fartfylld tur med italiensk linbana över kullarna hinner vi också med.

"Viskonstens Valkyria"
Zarah HallwylskaDet skönaste som livet gav...
...det gav det oss helt till skänks! Denna härliga versrad ur en av Zarah Leanders visor passar perfekt som rubrik när Jan-Erik Sandvik och jag bjuder på en musikalisk resa genom Zarah Leanders dramatiska och fascinerande liv. Rösten är i form och det röda håret på plats men hon kan ha lite svårt att minnas alla verser i kupletterna, glömma ett och annat namn och komma in lite fel... men hon är oförtrutet positiv till sig själv och förminskar sig verkligen inte. På begäran tar vi med keybord och högtalaranläggning.
Det skönaste som livet gavZarah_Leander_1939 DSC_5220_2 Prima svenska Donnor ”Margaretha Dalhamn gjorde en dramatisk entré som Zarah och drog i gång med Vill ni se en stjärna, se på mig. Med hjälp av utspel, röst, smink, peruk och kostym uppnådde hon en så förbluffande likhet med Zarah Leander att det nästan blev otäckt. Karin Kämsby Hudiksvalls Tidning